Klant

Het Bizbook van Turbo Voordeel Veenendaal laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? We horen het graag!

Bent u nog niet bekend met het plaatsen van een review via Bizbook? Hier leest u meer.

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
Turbo Voordeel
5
71 beoordeling(en)
  • Van veen Ed
    21-10-2019 23:27
    Zeer tevreden!
  • Jan Jan
    21-10-2019 23:25
    Vakmensen ! Super geholpen turbo is weer tip top !
  • Elifnur Karaca
    06-08-2019 09:33
    Hele goeie service
  • Youssef El karimi
    12-06-2019 14:05
    Zeer goede ervaring gehad met de turbodokter. Goede service. Goede kwaliteit spullen. Denken goed mee naar een oplossing. En heel belangrijk ook een eerlijke prijs. Echt een aanrader. Groeten youssef
  • Jaap Rotterdam
    12-06-2019 13:48
    Prima zaak, probleem voorgelegd en kundig advies gekregen. Nieuwe turbo mee gekregen tegen een meer als scherpe prijs. Aanrader.
  • Verginie Zaldi
    25-05-2019 14:44
    Hier mijn bmw heen gebracht 525d nethes opgehaald turbo was stuk hebben hem gemzakt plus de motor schoongemaakt en beurt gegeven zonder extra kosten! Ik kan weer door voor een mooie prijs
  • Beenen Lex
    17-05-2019 20:18
    Snelle service, heel fijn ontvangst! Bedankt Ibrahim!
  • Mahmoud Bari
    01-05-2019 13:24
    Heel goede service en goed koop !
  • Beenen Lex
    08-04-2019 18:52
    Turbo laten vervangen. Geweldige service, goed overleg met Ibrahim via de whatsapp over de reparatie. De auto was ook erg snel klaar! Echt een aanrader!
  • Sezgin Auto park Enschede
    21-03-2019 20:07
    Het was weer fijn om zaken te doen . Tot volgende keer!
  • Yasin Kilic
    21-03-2019 18:07
    Turbo probleem snel opgelost! Zeker een aanrader voor iedereen met turbo problemen..
  • Rene D.
    06-03-2019 14:02
    Prima advies en snelle revisie, vriendelijke vakmensen. Nu snel de motor inbouwen en testen
  • Henk jan S.
    06-03-2019 13:01
    Goed de service met garantie
  • Alex M.
    06-03-2019 12:56
    Goed geholpen geholpen met de reparatie van mijn special build turbo (GT2249VX) audi a4 1.9 TDI. Hield zich aan de van te voren afgesproken prijs en bovendien ook erg goedkoop. Zeer top dankjewel
  • Hiltjo B.
    23-02-2019 16:03
    Super goede en snelle service bij mijn Peugeot rcz
  • Khalid Khalid
    29-12-2018 19:53
    Top service en kwaliteit en goeie klantvriendijke heid
  • Rob Degroot
    29-12-2018 15:16
    Goeden service had nog en stuk slang aan de turbo zitten heeft meneer heeft die voor me der af gehaald goede en snelle service goed bereikbaar aardige man thee stond al klaar
  • Hasan Kilinc
    29-12-2018 14:55
    Voordelig en super service echt een aanrader!!!
  • Andre Andre
    13-11-2018 16:15
    Top service. Prima geholpen met een goede persoonlijke service. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Andre Arnhem
  • Yasin Kilic
    16-10-2018 15:08
    Super goede service! Goed geholpen en zeker een mooie prijs voor mij Turbo!
  • Mulder Werkpart contracting
    08-03-2018 12:09
    Goed bedrijf met prima vakmensen, goede service en lage prijs. Zeker een aanrader voor UW turbo
  • AZ Cars
    25-02-2018 00:08
    Flexibele tijden, zeer tevreden
  • Kevin Brouwershaven
    24-02-2018 18:48
    TURBO voordeel Veenendaal heeft ons weer super geholpen top service
  • Service Apk
    01-12-2017 23:42
    Altijd op tijd en duidelijke afspraken.Wij zijn zeer tevreden en gelukkig bestaan jullie
  • Jan Nieuwkerk
    01-12-2017 22:25
    Turbo Voordeel - Zeer goed geholpen - komen afspraken na - TURBO onderdelen zijn kwalitatief hoogwaardig te noemen - goed bereikbaar - goede en betrouwbaar service genoten Al met al een zeer betrouwbare leverancier van turbo onderdelen. Hartstikke bedankt en keep up the good work! Jan
  • Gijs Van der Tang
    24-08-2017 17:36
    Ik heb een hele positieve ervaring met Turbo Voordeel Veenendaal. Als garagebedrijf geef ik mijn klanten de beste service, die je als klant maar kunt wensen. DEZE service kreeg ik ook bij TURBO Voordeel. Een goed advies met een snelle service tegen een betaalbare prijs, ik zeg; 'tot ziens!'
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Maarten Broos
    29-07-2017 05:30
    Zeer tevreden . Goede service
  • Wesley hoogwerf
    27-07-2017 14:02
    Snelle service en zeer goed geholpen Ben zeer tevreden
  • Sezai Dursun
    22-07-2017 17:07
    Super info,ik ben hier gekomen voor een sluitstuk en het was een axiaale speling en heb ik een nieuwe turbo . Ik dank voor een goeie info
  • Caymaz Can
    22-07-2017 17:03
    Everything is well.
  • Ron ter Schegget
    07-07-2017 09:40
    Na veel zoeken naar een bedrijf die niet allen zeggen wat ze gaan doen maar ook nog eens doen wat ze zeggen. Ben ik bij Turbovoordeel Veenendaal werkelijk goed vriendelijk en vakkundig geholpen.
  • Musa Taxi 4u hilversum
    05-07-2017 21:49
    21:30 en nog behulpzaam dank u wel ben zwaar te vrezen Met vriendelijke groeten Taxi 4u hilversum
  • Sven S.
    28-06-2017 23:46
    Goed ouderwets vakwerk! Elke Euro is het waard
  • Bert Elzenaar
    28-06-2017 18:55
    Turbo voordeel Veenendaal heeft mijn t35 hybride weer super gemaakt zeer tevreden over de service en de prijs .....top thanks
  • Daf Best trucks
    23-06-2017 21:07
    Goede en snelle service
  • Sjon Stomphorst
    20-06-2017 19:15
    Ik kom kapot onderweg. Ik kom terecht bij turbo voordeel Veenendaal. Je wordt hier buitengewoon super goed geholpen. Ik krijg zelf de gereedschappenwagen mee om voor de deur mijn turbo te maken. Süper goede service!!!
  • Bar Ghor
    20-06-2017 18:44
    Beste service!
  • Jacko Jansen
    16-06-2017 09:42
    Super goed en snel geholpen. Auto rijdt weer met Power! Geen storingen meer, en vermoedelijk ook weer zuiniger. Ben zelfs opgehaald van station toen ik mijn auto weer kwam halen. Super service!
  • Bodrum Black angel
    19-04-2017 13:07
    Itube was wonderfull trip without oud corendon guest
  • Mark Mmb auto's
    05-04-2017 18:38
    Geweldige service voor al u nieuwe en gereviseerde turbo's wij hebben het allemaal al ervaren. Ga zo door turbo voordeel Veenendaal
  • Keskin A. S.
    23-03-2017 18:14
    Goede service, snelle afhandeling. Kwaliteit levering
  • Bert Elzenaar
    23-03-2017 00:51
    Super geregeld ibo 17.00 gebeld turbo kapot 00.30 auto klaar en afgeleverd bij de klant
  • Mustafa M.
    21-03-2017 21:48
    Super service ! Zeer blij . Erg vriendelijk. Zeker aanrader en zal volgende keer zeker terug komen.
  • Janssen Marcel
    21-03-2017 15:46
    Ik ben zeer te vrezen betreft over service van Turbo voordeel Veenendaal. Na snelle service en direct mijn turbo in ontvangt te hebben wil ik graag mijn mening uiten jegens Ibrahim verkoper van turbo, mijn complimenten en tevredenheid. Hoop verder in toekomst nog vaker terug te komen en wens u succes met u bedrijf. Met vriendelijke groet, Marcel Janssen.
  • Akin taxi Akin
    11-03-2017 00:55
    Hele goede zaak hele goede gastvrije mensen II kwam hier langs als taxichauffeur om klant op te halen kreeg drinken aangeboden zeker ook aan te raden voor turbod
  • Jeroen Van Den brink
    10-03-2017 19:36
    Top service
  • One Red
    11-02-2017 12:07
    Zeer tevreden over de service. Staat meteen klaar voor me en nog eens korting op mijn nieuwe turbo. Staat gegraveerd op mijn netvlies voor eerst volgende keer als der problemen zijn met mijn turbo ben ik bij turbo voordeel Veenendaal.
  • Marc Van Den berg
    11-02-2017 11:44
    De gezochte turbo was gewoon op voorraad tegen een hele scherpe prijs. Prima geholpen, aardige mensen. Is een aanrader!
  • Sukru Adiguzel
    04-02-2017 12:54
    Goede service en top kwaliteit. Voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. Ik kom hier zeker terug.
  • Erwin Erwinpoort
    10-12-2016 12:10
    Snelle afhandeling
  • Ed Valkeneer
    09-12-2016 15:56
    Mijn x6 turbo kapot snel gemaakt goede service
  • MarK M.
    07-12-2016 18:58
    Meerdere turbo's aangeschaft zeer tevreden snelle levering of eventueel reparatie.
  • Bart V.
    06-12-2016 16:51
    Perfecte service
  • Fransen F.
    06-12-2016 12:09
    Kon direct terecht, heel fijn
  • Ibo Egeli
    04-12-2016 16:25
    Goede service
  • Dominique Schurgers
    04-12-2016 15:37
    Super service, op zondag geholpen, terwijl dit toch een sluitingsdatum is. Superscherpe prijzen!
  • Kuster M.
    03-12-2016 16:14
    Perfect onderdeel, zeer klantvriendelijk,verstand van zaken.Jaren ervaring ,weet waar 't over gaat. Aanrader voor de turbo liefhebber.
  • Bacharki S.
    03-12-2016 16:07
    Ik ben goed geholpen. Snel en zeer vriendelijk
  • Said Elmar
    03-12-2016 11:20
    Mijn auto raakte de vermogen kwijt. Na onderzoek bij de garage bleek de turbo stuk te zijn. Via een kennis ben ik bij turbo voordeel Veenendaal terecht gekomen. Die kon mij snel helpen met een nieuwe goeie turbo waardoor ik weer snel en veilig de weg op kon. Goeie service en betaalbaar een aanrader dus voor mensen die problemen hebben met hun turbo. Groeten , Said
  • Van Gelderen Richard
    03-12-2016 09:51
    Goeie snelle service
  • Sinan K.
    24-11-2016 17:40
    Mijn BMW 1 serie hadden vermogenverlies en werd mij bij verschillende garages vertelt dat me turbo stuk was. Ik ben bij turbo voordeel Veenendaal geweest voor diagnose en werd me vertelt dat de turbo goed is maar er een vacuumlekkage lekkage het probleem is.Met 35 euro betalen was ik weer blij op weg!!! Het heeft me 1200 gescheeld.
  • Serhat k.
    23-11-2016 18:47
    Hallo de volgende keer weer mijn adres voor revisie of een nieuwe turbo ! Warm onthaald en kreeg zeer goede service. Zeker een aanrader!
  • Chris Handelsonderneming.verstappen
    16-11-2016 12:54
    Mooi en goed bedrijf fijne service goede prijs
  • Jacco Krol reizen
    14-11-2016 18:26
    Super snel geholpen Ze,de dag de turbo nog klaar
  • Jonas Jonas
    11-11-2016 16:51
    Turbo hierheen gebracht en hij is weer als nieuw! Volgende turbo weer hierheen. Bedankt voor de Service! Groetjes jonas