Turbo Voordeel voor uw gereviseerde turbo

Na verloop van tijd is een turbo aan vervanging toe. Dit kan zijn omdat u graag eens iets anders wilt of omdat er te veel onderdelen in de turbolader zijn versleten. Turbo Voordeel begrijpt goed dat u hier niet te veel geld aan kwijt wilt zijn. Om die reden zijn wij hét adres om uw gereviseerde turbo in uw omgeving te kopen.

Voordelige gebruikte turbochargers

De tweedehands turbo’s die wij verkopen zijn allen origineel en afkomstig van gerenommeerde merken. We bieden ze aan tegen voordelige prijzen en geven u zelfs 6 maanden garantie op het onderdeel. Een groot voordeel van onze turbo-verkoop is dat u het betreffende product al binnen 24 uur in huis heeft. Hebben we op dit moment niet het gewenste exemplaar in huis? We brengen u graag op de hoogte als we de betreffende turbo hebben weten te bemachtigen.

Bij elke turbo geven we een montagevoorschrift mee, waarin beschreven staat hoe u zelfstandig de turbolader kunt monteren. Lukt dit niet? U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen voor extra ondersteuning of ons inschakelen voor de turbomontage. Bij dit laatste kunt u zelfs gebruikmaken van onze haal- en brengservice. In 1 à 2 werkdagen is uw vervoersmiddel voorzien van de ‘nieuwe’ gebruikte turbo. Voor het ophalen en terugbrengen rekenen wij €250,- exclusief BTW. Breng je je vervoersmiddel zelf terug naar huis, dan wordt dit bedrag uiteraard gehalveerd.

Inkoop tweedehands turbo’s

De turbo-inkoop verloopt via een inruilsysteem: wanneer u een gereviseerde turbo bij ons koopt, kunnen we uw oude turbo innemen. Uiteraard krijgt u dan een passende korting op uw aankoop. Allereerst demonteren we de gebruikte turbo’s compleet, waarna we ze professioneel reviseren van A tot Z. Binnen 2 werkdagen is de turbolader klaar voor verkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak bent u bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Wilt u weten welke gereviseerde turbo’s Turbo Voordeel op voorraad heeft? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2082070 of 06-19247532 of plaats een bericht via het contactformulier. We helpen u spoedig verder.